YENİ KAPALI ÇAY BAHÇEMİZİN PROJESİ BELLİ OLDU

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından projelendirilen “Barış Manço Parkı’nın içinde yer alacak 300 metrekare Kapalı Kafetarya – Çay Bahçemizin projesi belli oldu.

“300 metrekare dolayında olacak çay bahçemizin inşaatının 1 ayda tamamlanması planlanıyor.”
İstanbul Bağcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emre Ulu, Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz ve Belediye Meclis Üyelerimize projeyi tanıtıp, bilgileri aktardılar. Belediye Başkanımız Yılmaz, “Barış Manço çocuk parkının oyun gruplarının hepsini söktük parkın deniz kızı çay bahçesi tarafından kalan 300 metrekarelik bölümüne yeni bir kapalı çay bahçesi – kafetarya projemiz vardı, Proje İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından projelendirildi, gerçekten Lapseki’mize yakışan bir proje oldu ve yapımına en kısa sürede başlanacak ve kısa sürede tamamlanacaktır.

1 23456g