Unutmayın ki Dünyanın Geleceği Sizlersiniz.22.04.2018

Lapseki BelediyesiEyüp Yılmaz ve 8 diğer kişi ile birlikte.
Kemal Ak tarafından paylaşıldı22 Nisan, 22:21

''Unutmayın ki Dünyanın Geleceği Sizlersiniz''

''1. Uluslararası Troya Çocuk Halk Dansları Festivali Yoğun İlgi Gördü''

Çanakkale Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Lapseki Belediye'mizin destekleri ile gerçekleştirilen festivalin açılışı kortej yürüyüşü ile başladı.

Başkanımız Eyüp Yılmaz;''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı ve Bütün Dünya Çocuklarına Mutluluk, Sevinç Ve Huzur Getirmesini Temenni Ediyorum''

''Unutmayın ki Dünyanın Geleceği Sizlersiniz''

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanından başlayan kortej yürüyüşü sonrası farklı ülkelerden ve illerden gelen katılımcıların gerçekleştirdiği gösteriler büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz program da yaptığı konuşma da; ''Sevgili Çocuklar,
Ülkemizin Çeşitli İllerinden Ve Yurt Dışından Gelen Çok Kıymetli Misafirlerimiz, Lapseki’ye Hoşgeldiniz. Sayın Kaymakamım Ve Değerli Misafirler.
Hepinizi En İçten Dileklerimle, Saygı ve Sevgiyle Selamlıyorum.
2018 Troya Yılı Etkinlikleri Kapsamında, Bu Yıl İlki Düzenlenecek Olan, Uluslar Arası Troya Çocuk Halk Dansları Festivali Çerçevesinde Yapılan Etkinliklerin, Bir Bölümünü de Şu An İlçemizde İcra Etmekten Çok Mutluyuz.
Dünyanın Güzel Çocukları; Sizleri Bu 23 Nisan Haftasında Türkiye’de, Boğaz’ın İncisi Lapseki’de Ağırlamaktan Büyük Bir Memnuniyet Duyuyorum.
Hepinize Bir Kez Daha Hoş Geldiniz ve Sefalar Getirdiniz. Sizler Dünyanın En Değerli Misafirlerisiniz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızın Şimdiden Bütün Dünya Çocuklarına Mutluluk, Sevinç Ve Huzur Getirmesini Temenni Ediyorum.
Bu Alanda Birbirinden Güzel Halk Oyunları, Müzik Ve Diğer Gösterileri Sergileyerek; İlçemize Güzellikler, Neşe Ve Sevinç Katacaksınız.
Sevgili Çocuklar, 23 Nisan Belki De Dünyada Bir Tek Türkiye’de Uluslararası Anlamda Çocukların Biraya Geldiği, Kutladığı Bir Gün. 23 Nisan Aynı Zamanda Ülkemizin Bağımsızlığa, Özgürlüğe Kavuştuğu Gündür. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Aynı Zamanda Türkiye’nin Ev Sahipliğinde Bütün Dünyanın Çeşitli Yerlerinden Gelen Rengarenk, Farklı Renklerde, Farklı Kıyafetlerde, Farklı Güzelliklerde Çocuklarımızın Bir araya Gelip Katıldığı Ve Gerçekleştirdiği Bir Barış, Bir Sevgi, Bir de Kardeşlik Şölenidir.
23 Nisan Aynı Zamanda 98 Yıllık Şerefli Bir Geçmişi Olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin de Açıldığı Gündür. Dolayısıyla Aynı Zamanda Bugün İstiklal Ve Egemenlik Günüdür.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Ve 23 Nisan Gününü Tüm Dünya Çocuklarına Bayram Olarak Bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milletimiz Adına Şükranlarımızı Sunuyoruz. Bütün Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyoruz. Bu Ülke İçin, Bu Memleket İçin Hayatını Sev Seve Veren Bütün Şehitlerimizi Rahmetli Anıyoruz.
Bir Büyüğünüz Olarak Sesleniyorum, Hayali Olmayanının Hedefi de Olmaz. Sizlerden, Kendiniz, Aileniz, Sevdikleriniz, Ülkeniz Ve En Önemlisi Dünya İçin, Güzel Hayaller Kurmanızı İstiyorum. O Tertemiz Kalpleriniz, Hayalleri Gerçeğe Çevirmeye Yeter, Siz O Kadar Güçlüsünüz. Unutmayın Ki Dünyanın Geleceği Sizlersiniz.
Ülkelerinize Döndüğünüzde Ailelerinize, Öğretmenlerinize, Yöneticilerinize Bol Bol Selamlarımızı İletmenizi Rica Ediyorum.
İnanıyorum Ki; Birazdan Çok Güzel Gösteriler Yaparak, Kültürünüzün Ve Yörelerinizin Oyunlarını Burada En Güzel Şekilde Bizlere İzleteceksiniz. Tüm misafirlerimize iyi seyirler diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.