Sıcak

ROMANLAR, TOPLUMUMUZUN SOLMAYAN ÇİÇEKLERİDİR 08.04.2017

''ROMANLAR, TOPLUMUMUZUN SOLMAYAN ÇİÇEKLERİDİR''

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, ''8 Nisan Dünya Romanlar Günü'' münasebetiyle ilçemiz Şen Mahalle'de bulunan Roman vatandaşlarımıza çiçek takdim ederek Dünya Romanlar Günlerini kutladı.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz;''8 Nisan Dünya Romanlar günü münasebeti ile Lapseki'mizde ki Roman vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Romanlarımız, toplumumuzun solmayan çiçekleridir dedik ve kendilerine çiçek hediye ettik. Roman vatandaşlarımızın her daim, yanlarındayız. Her türlü sıkıntı ve ihtiyaçlarında Lapseki Belediyesi olarak da yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz ve Eşi Hacer Yılmaz, Lapseki Ak Parti İlçe Başkanımız Halil Özer, Kadın Kolları Başkanımız Sevda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanımız Serdar Kamaşık ve personelimiz ile birlikte ''8 Nisan Dünya Romanlar Günü'' münasebetiyle ilçemiz Şen Mahalle'de bulunan Roman vatandaşlarımıza çiçek takdim ederek Dünya Romanlar günlerini kutladılar.