Pazartesi Günü Çok Daha Güçlü Bir Türkiye'ye Uyanacağız 14.04.2017

''Pazartesi Günü Çok Daha Güçlü Bir Türkiye'ye Uyanacağız''

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Lapseki Evet Platformu tarafından düzenlenen programa katılarak, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa Referandumu ile ilgili açıklamalarda bulunarak; ''Ülkemiz Allah'ın izni ile Pazartesi günü çok daha güçlü bir yönetimle, çok daha kararlı ve azimli şekilde yoluna devam edecektir. İnanıyoruz ki, Aziz Türk Milleti'nin vereceği değerli karar ile ülkemiz 2023 hedeflerine çok daha hızlı şekilde devam edecektir.

İskele Camii yanında düzenlenen Lapseki Evet Platformu programına, Ak Parti Lapseki İlçe Başkanımız Halil Özer, Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, İl Genel Meclis Üyelerimiz Tayfun Sevim ve Hasan Engin, Ak Parti Lapseki İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz ve ilçemizde bulunan çok sayıda STK kurum ve kuruluşlar, sendika yöneticileri katıldı.