LAPSEKİMİZ BU KIŞ DOĞAL GAZI KULLANACAK 14.04.2017

LAPSEKİMİZ BU KIŞ DOĞAL GAZI KULLANACAK

Biga – Kemer köyünden Lapseki’mize gelecek olan ''42.5 KM'lik Doğal Gaz Boru Hattı’nın 20 Km’lik pist açma çalışmalarının ardından, Doğal Gaz Boru Hatlarının ilk kaynak vurma işlemi Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz tarafından yapılarak başladı.
Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, “Bugün itibari ile doğalgaz boru hattımızın döşenmesine bismillah dedik ve ilk kaynağımızı vurduk. Lâpseki’mize ve Lâpseki halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bu 42’5 km’lik bir mesafe şu anda yaklaşık olarak 20 km’lik mesafenin pisti açıldı. Bundan sonrası hızlı bir şekilde kaynak yapılacak ve döşenip gidilecek.
Eğer çok büyük bir terslik olmadığı şekilde ekim sonu kasım başları itibariyle inşallah Lâpseki’ye doğalgaz ulaşmış olacak. Bu çalışmaların kazasız belasız ulaşmış olacak. Bugüne kadar doğalgazda çok emeği geçenler var. Lâpseki Belediye personelinden, teşkilatlarımıza ve emeği geçen herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.