Lapseki Evcil Hayvan Sahiplendirme Sitesi.10.04.2018

Bu site, Lapseki Belediyesi’nin resmileşmesi için çalışılan hayvan barınağındaki hayvanlardan uygun olanların sahiplendirilmesi için yapılmıştır. Barınaktan resmi olarak hayvan sahiplenecek vatandaşlar bu siteden bilgi alabilir ve barınak görevlisi ile iletişime geçerek, belediye barınağından hayvanları sahiplenebilirler. Aşağıda sahiplenmeye uygun durumda bulunan hayvanlardan bir kısmının resimleri ve bilgileri sunulmaktadır. Barınak görevlisiyle bu bağlantıdaki iletişim formunu doldurarak veya 0 544 861 0651 no’lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Resmi olarak sahiplenme yapmak için reşit olmak ve hayvan beslemek için uygun ortama sahip olmak şartları aranmaktadır. Sahiplenmede herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Barınakta köpek maması ihtiyacı bulunduğundan, barınağa sahiplenmek için geldiğinizde veya başka bir zamanda belediye zabıta bürosuna bir miktar mama desteğinde bulunursanız memnun oluruz.