Lapseki’de Sokak Köpekleri Toplanmıyor.01.11.2017

Lapseki’de Sokak Köpekleri Toplanmıyor

İstanbul’dan Gelen ‘Hayvan Hakları Federasyonu’ (HAYTAP) gelen heyet yaptıkları araştırma sonrasında Lapseki’de Sokak Köpekleri Toplanmadığını söylediler.

Son günlere yapılan söylentilere göre gelen ‘Hayvan Hakları Federasyonu’ (HAYTAP) tan saha sorumlusu Zuhal Arslan ve ekibi ilçe genelinde yaptığı çalışma sonrasında ilçede sokak hayvanlarının toplanmadığını söylediler. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) saha sorumlusu Zuhal Arslan yaptığı açıklamada” .facebook’ta bir ilan gördükten sonra buraya gelip görme ihtiyacı duydum ve İstanbul’dan geldim. Buraya geldiğimde her iki tarafında yani hem şikayet eden ve şikayetçi olan tarafın çok çok yi niyetli olduklarını ben kendim gördüm 4-5 saattir ilçedeyim kimsenin içinde bir kötülük yok fakat burada kişisel problemler araya girmiş. Aslında burada sadece 3 köpek alınmış yani burada köpek falan toplanmıyor ben böyle bir şey görmedim dediğim gibi beş saattir buradayım ve bütün yetkililerle görüştüm, gönüllülerle görüştüm benim için gönüllüler çok kıymetli bir köpek toplama söz konusu değil sadece 3 köpek alınmış oda kişisel problemlerden dolayı burada resmi köpek toplama gibi bir şey yok. Lapseki’de köpekler toplanıyor dedikleri sadece 3 köpek köpek toplanmıyor her iki gönüllü taraf şimdi anlaşmaya vardı bundan sonra birlikte hareket edecekler alınan 3 köpekte teslim edilecek “dedi.