BELEDİYE BAŞKANIMIZ EYÜP YILMAZ, 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz,10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü yayılmadığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yılında şükran ve saygıyla yâd ediyoruz.

Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Türk ve dünya tarihinde derin izler bırakan bir liderin aramızdan ayrılışı da milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur. Milletçe, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak O’nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz. Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk Milleti’nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

14591658_1193645080701064_6091337399748679620_n