Başkanımızdan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Başkanımızdan ''Kadınlar Günü'' mesajı

Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz; ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadınların; Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde emek ve katkılarının hiçbir zaman inkar edilemeyeceğini belirten Başkanımız mesajında;
“Kadınlar Milli ve Manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en önemli taşıyıcısıdır. Hayatımızın her anında bizleri onurlandıran, bizleri eğiten, yetiştiren, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın hayatımızda ki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir”.
Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutlarken, başta şehit anneleri olmak üzere, kadın hakları konusunda çalışan ve katkıda bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım dedi.