BAŞKANIMIZ ''TRT HABER'' ve ''TGRT HABER'e'' KONUK OLDU

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, ''TRT HABER'' ve ''TGRT HABER'e'' konuk olarak 1915 Çanakkale Köprüsü ve ilçemizde devam eden çalışmalar hakkında röportaj verdi.

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz;
''18 Mart günü düzenlenecek törenlerde Türkiye’nin her yerinden misafirleri ağırlamaktan mutluluk ve onur duyacağız''

''Bölgede şu an çok büyük hareketlilik var. Emeği geçen herkese, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu projenin geri dönüşleri de başladı. Bölgeye çok sayıda yatırımcı geliyor. İleride daha da artacak''

Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, çalışmaların son aşamaya geldiğini söyleyerek, "İnşallah 48 saat sonra hem burada Çanakkale şehitlerimizi, tüm şehitlerimizi yad edeceğiz, hem de 1915 Çanakkale köprümüzün temelini hep beraber atacağız. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlarımız katılacaklar. İhalede 16 yıl 2 ay 2 gün gibi bir süre verildi. Köprünün yapımı ve kullanımı içerisinde olan bir zaman. Ben inanıyorum ki firma bunu daha kısa sürede bitirecektir. Bölgede bir heyecan var, bir hareketlilik var. Hem ekonomisine çok büyük katkısı var, sosyal ve kültürel katkıları var. Ama tabiki bu Türkiye’nin mega projelerinden birisi. Eskiden insanlar burada uzun zaman harcıyordu. Sis, rüzgar olunca saatlerce kuyrukta bekliyorlardı. İnşallah bu sıkıntı bitecek. Bölgede şu an çok büyük hareketlilik var. Emeği geçen herkese, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu projenin geri dönüşleri de başladı. Bölgeye çok sayıda yatırımcı geliyor. İleride daha da artacak. İnsanların olur mu olmaz mı diye beklentisi vardı. Ama artık bu hayal gerçekleşiyor. Artık sona geldik, temel atılıyor" 18 Mart günü düzenlenecek törenlerde Türkiye’nin her yerinden misafirleri ağırlamaktan da mutluluk duyacaklarını söyledi.