8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kadınlarımız Doyasıya Eğlendiler

''Kadınlarımız Doyasıya Eğlendiler''

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle Lapseki Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz eğlence programımız da kadınlarımız doyasıya eğlendiler.
Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz eşi Hacer Yılmaz ve Belediye Meclis Üyemiz Sevda Kılıç ile birlikte bayanlarımıza tek tek karanfil dağıtarak ''8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini'' Kutladılar.

Belediyemiz Sahil Sosyal Tesislerinde düzenlenen eğlence programı öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz "Doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizden esirgemeyen bizleri eğiten ve yetiştiren bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımız. Yaşam kaynağı cennetin habercisi hepimizin baş tacı, hayatımızın özel varlıkları kiminiz annemiz, Kiminiz eşimiz, Kiminiz göz bebeği kızımız, kiminiz ablamız, yengemiz, kız kardeşimiz, Halamız, Teyzemiz; Saygıdeğer Hanımefendiler, hepinizin dünya kadılar gününü kutluyorum.

Bu akşam bu özel günde sizleri misafir etmekten, sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu özellikle belirtmek istiyorum.Sizlere ne yapsak, ne kadar hizmet etsek sizlerin hakkını hakkını ödeyemeyiz hepinize iyi eğlenceler”dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, salonun en yaşlısı İmran Kamer, Eşi Hacer Hanım, Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç, AK Parti Çardak Belde Kadın Kolları başkanı Rasime Uysal Beyaz ile birlikte pasta kesti. Ardından yerel sanatçının söylediği şarkılarla kadınlar doyasıya eğlendiler.