Hafif Sağanak Yağışlı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama mesajı.10.01.2018

Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız, gazetecilerin hayatın her alanında kamuoyunu doğru, tarafsız ve objektif bir şekilde bilgilendirmek adına önemli bir görevi üstlendiğini söyledi. Gazetecilik mesleğinin önemi kadar zorlu bir meslek olduğuna da değinen Başkanımız şunları kaydetti:

"Milli mücadele yıllarında Türk basını, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında, düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur. Basın bu gücünü 15 Temmuz darbe girişiminde de bir kez daha ispatlamıştır. Toplumun her alanda yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini, yeri geldiğinde canı pahasına dahi kaleme alan ve kamuoyuna aktaran gazetecilerimizin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü yürekten kutluyorum. Görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren, basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum. Topluma haber aktarımını sağlamak adına gece-gündüz demeden ve mesai saati gözetmeksizin canla-başla büyük bir özveri ile çalışan tüm basın emekçilerimizi sevgiyle kucaklıyorum."