-2°C | 5°C
-1°C | 3°C
-1°C | 6°C

1. Lampsakos Bisiklet Şenliğini Gerçekleştirdi.21.05.2017

"1. Lampsakos Bisiklet Şenliğini Gerçekleştirdik"

Lapseki Belediyemiz tarafından çocuklarımıza ve gençlerimize bisiklet binmeyi özendirmek ve sevdirmek adına gerçekleştirdiğimiz, 1. Lampsakos Bisiklet Şenliğimiz şenlik havasında geçti.

Ayrıca büyüklerde bisikletle en yavaş pedal çevirmeden ilerlenmesi gereken yarışmada dereceye girenlere Kaymakamımız Tahir Şahin ve Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz tarafından kazananlara çeyrek altın hediye edildi.

2-6 yaş grubu çocuklarımız pedalsız denge bisikleti kullanıp tahta at yarışmasına katılarak birbirleriyle yarıştılar. Yarış sonunda katılan çocuklarımıza tahta bisikletler hediye edildi.
Etkinliğe Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akıncı ile çok sayıda aile katıldı.